Aile ve akraba sivil toplum örgütü olan Kuzenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Koçyazı Mahallesi Adalı Sokak’taki dernek binası önünde 2. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.
Programda şehitlerimiz için yapılan 1 dakikalık saygı duruşunun ve istiklal marşının ardından divan başkanlığı seçimi yapıldı.

Dernek üyelerinden Erkan Kara’nın divan başkanlığı yaptığı günde, genel kurul başkanı Elmas Bihter Aldoğan geride kalan 3 yıllık dönemin faaliyet raporunu okudu.Aldoğan faaliyet raporunu okurken üyelerden Sezayi Koşar' ın vefatından bahsettiği sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

Faaliyet raporunun okunmasının ardından üyelerin ibrasına sunulan faaliyet raporu kabul edildi. Yönetim kurulu başkan yardımcısı Koray Çakır' ın katılımcılara aktardığı gelir gider raporu yine oy birliği ile kabul edildi. Derneğimizin hem maddi hem manevi anlamda dahada büyümesi için kendi tüzüklerinin 3 – 10 ve 12. maddelerinde değişiklik yapılması teklifi üyelerce kabul edildi.



Elmas Bihter Aldoğan tek aday olarak girdiği seçimde 2.defa başkan seçildi. Aldoğan' ın yeni yönetim kurulu listesinde Volkan Koşar, Halil İbrahim Başar, Gülhan Kul ve Yakup Kara yer aldı.

Dilek ve temenniler kısmında yer alan konuşmaların ardından 2. olağan genel kurul sona ererken, kapanış konuşması öncesinde söz alan başkan Aldoğan, tüzük değişikliği sonrası en kısa zamanda seçim kararı alarak yönetim kurulunu 7 kişiye çıkartacaklarını açıkladı.



Öte yandan üyelerin yanı sıra Hamzaoğlu Akrabalar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Akif Demirel’de genel kurula misafir olarak katıldı.

Haber: H. GÜRSOY