Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın bol sürprizli geçen komite ve meclis üyeliği seçimleri geride kalırken, artık yönetim kurulu başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı merakla bekleniyor.

Ankara'da 'aday' toplantısı

Ertan Taşlı, Ahmet Dertli, Tuncay Şahin ve Erdoğan Bıyık'ın başkanlığa talip olduğu bilinirken, geçtiğimiz günlerde Ankara'da TSO başkanlığı için önemli bir toplantı gerçekleştirildi. AK Partili olan Ertan Taşlı, Ahmet Dertli ve Tuncay Şahin arasından kimin aday olması konusunda partinin önemli isimleri bir araya gelerek adaylar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Başkanı "Dertli" diyor

Bu görüşmede Ahmet Dertli ve ikinci kez meclis üyesi seçilen Tuncay Şahin isminin ön plana çıktığı öğrenilirken, İl Başkanı Keskin'in kendisine yakın bir isim olan Ahmet Dertli'yi istediği, bir diğer adayın da Tuncay Şahin olduğu konuşuluyor. AK Parti'nin desteklediği ismin en geç yarın belli olması bekleniyor.

7 Nisan'da sandık başına gidilecek

7 Nisan Cumartesi günü Düzce TSO'da önce meclis divanı ve başkanı ardından ise yönetim için sandık başına gidecek üyelerin çoğunluğunun AK Partili olması nedeniyle partinin işaret edeceği ismin koltuğa oturmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haber: C.ÜSTÜNER