Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi makamında ziyaret etti.



Bu sabah saatlerinde gerçekleşen ziyarete, MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel, MHP’li Belediye Meclis üyesi Yüksel Yılmaz, MHP Akçakoca İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursen Yanmaz ve ilçe yönetiminden bazı isimler katıldı.



Yanmaz: “Ziyaretin sebebi personele kolaylıklar dilemek”

Ziyaret sırasında Yanmaz, Başkan Yemenici’ye görevi süresince ve seçim dönemlerinde yürüteceği çalışmalarında başarı temennilerini iletti. Yanmaz ziyaret sebeplerinin ise, belediyenin kurum amirliklerini dolaşarak personele kolaylıklar dilemek olduğunu söyledi.



Yemenici: “Cumhur İttifakı tüm ülkede hayırlı sonuçlar alsın”

Başkan Yemenici de ziyaret nedeniyle konuklara teşekkür ederken, Cumhur İttifakının 31 Mart yerel seçimlerinde tüm ülkede hayırlı sonuçlar almasını temenni ettiğini söyledi. Yemenici ayrıca, Yanmaz ve MHP heyetinin tüm personel ile gerek belediye binasında gerekse de başka yerlerde görüşebileceklerini, projelerini anlatabileceklerini, bu konuda kendilerinin gereken desteği her zaman vereceklerini söyledi.
Çay eşliğinde yapılan sohbetin tamamlanmasının ardından MHP heyeti, belediyenin tüm birimlerini dolaşarak çalışanlara kolaylıklar diledi.

MHP heyetinde yer alan kadın yöneticiler de personele çiçek takdim etti.

HABER: S. ŞEN/Akçakoca


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ