Düzce Valisi Selçuk Aslan, 2023 yılının son ziyaretini görevi başındaki Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine düzenledi. İlk adresi Düzce İl Emniyet Müdürlüğü olan Vali Aslan, ardından Şehit Osman Çatana Polis Merkezini ziyaret ederek buradaki görevli emniyet personelinin yeni yılını kutladı. 
Ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesine geçen Vali Aslan, sağlık personeli bir araya geldi. Buradan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve ardından Düzce İl Jandarma Komutanlığına geçen Arslan, görevli personellere yeni yılda sağlık ve mutluluk dileklerini iletti. 
Vali Arslan’ın son adresi ise Kaynaşlı ilçesinde  bulunan trafik kontrol noktası oldu. Trafik Kontrol noktasında emniyet ve jandarma ekiplerinin aldıkları güvenlik önlemlerini yerinde inceleyen Vali Aslan, burada yaptığı konuşmada, tüm Düzce halkının yeni yılını kutlayarak,  “Bugün 2023 yılının son gününün son saatlerini yaşıyoruz. Yeni bir yılı karşılamaya hazırlanıyoruz. Bu vesile ile emniyet ekiplerimize, jandarma ekiplerimize, sağlık çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza mutlu yıllar diliyorum. 2023 yılında güzelliklerin yanı sıra hüzünlü de geçti. 6 Şubatta olan Kahramanmaraş depremi başta olmak üzere şehir olan 12 kahraman şehitlerimiz ve Gazze’deki çocuklarımız gibi birçok hatıra da hafızalarımızda yer etti. Her gün yeni bir başlangıç diyoruz, yeniliklerden güzelliklere umut eder. Bizimde 2024 yılından umudumuz gerek ülkemiz gerekse dünyada yenilikler olsun sağlık olsun. Bu akşam vatandaşlarımızın huzur içinde geçirmesi adına Düzce’mizde de birçok kamu görevlimiz görevinin başında. Vatandaşlarımızı ziyaret ederek mutlu yıllar dileklerimizi iletmek istedik. Tüm Düzce halkına mutlu dilerim” diye konuştu. 
HABER: Savaş ARI