Düzce genelinde yaşanan trafik kazalarının çoğunluğun aşırı hız ve hatalı sollamadan kaynaklandığı gözlemlenirken kural tanımaz sürücüler ise diğer sürücüleri tehlikeye sokarak adeta yollarda terör estiriyorlar.

Trafik polislerinin ilimizde yaptığı onca denetlemelere yazılan onca cezalara rağmen kural tanımaz sürücüler trafikte hem kendi hayatlarını hem de başkalarının hayatlarını tehlikeye düşürüyor…


Son olarak kendi aralarında iki aracın yarışmasını kayıt altına alan hız tutkunları marifetmiş gibi bunu bir de sosyal medya ortamında yayınlıyorlar.


Olimpiyat ışıklarından başlandığı tahmin edilen yarışı kayıt altına alan sürücüler sosyal medya ortamında paylaşarak onların dilinde marifetmiş gibi lanse ediliyor. Görüntülerde iki araç yarışa tutuşuyor ve araçlardan biri yolda ilerlerken yolda metrelerce zikzak çizerek ilerledikten sonra D-100 karayolunun ortasında kendi etrafında dönüyor.


Canları pahasına adeta şov yaptığını sanan hız tutkunları daha sonra hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ediyor. Yüreklerin ağza geldiği yarışta neyse ki kazasız sonuçlanıyor.

 

 

 

Haber;İ.Keleş