Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı yaşanan bir dolandırıcılık sonrası vatandaşların maddi ve manevi olarak zarara uğramamaları için uyarıda bulunuldu.

Geçtiğimiz günlerde Düzce şehir merkezinde bir diş hekimine ait özel polikliniğe giderek kendilerini Düzce Adliyesinde görev yapan savcı ve savcı yardımcıları olarak tanıtan şahıslar, dişini çektirdikten sonra aldığı hizmetin bedelini ödemeden kayıplara karıştı. Yaşanan olay sonrası soruşturma başlatan Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı, şahısların Düzce Adliyesinde geçmiş dönemde görev yapmış olan savcıların isimlerinin kullanıldığı tespit edildi.

Halkın yaşanan olay sonrası yeniden mağdur olmaması adına duyarlı olmasını ve bu gibi bir durumla karşı karşıya kalındığında en yakın kolluk kuvvetlerine durumu bildirmelerini isteyen Başsavcılık, kendilerini bu şekilde tanıtan şahıs ya da şahıslarla karşılaşılması durumunda esnafın veya vatandaşın mağduriyet yaşamaması için kimlik teyidi yapmalarını istedi. Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaşanan olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Haber:E.TAYHAN