Edinilen bilgilere göre, D-100 karayolu Taşköprü Köyü mevkiinde gece saat 01.30 sıralarında meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.
Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Saim Arabacı idaresindeki 81 BD 247 plakalı otomobil, sürücünün hatalı solama yapması sonucu karşı istikametten gelen Selahattin Ayçicek idaresindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada Selahattin Ayçicek, Emine Ayçiçek, Nilüfer Bozacıoğlu, Mehmet Akif Bozacıoğlu ve diğer araçta bulunan Saim Arabacı, Ali Demirdelen, Ayşe Arabacı ve Berkay Arabacı yaralandılar. Yaralılar 112 Acil servis ambulansları ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındılar. Yaralılardan Emine Ayçiçeği ve Ayşe Arabacı’nın ağır yaralı olduğu öğrenildi.
Kaza yapan otomobillere çarpmak istemeyen Mehmet Kızıl idaresindeki 34 YGC 63 plakalı otomobil sürücüsü ise direksiyonu kırarak kendini şarampole attı. Kaza yapan otomobillerde yangın çıkma ihtimali üzerine olay yerine Düzce Belediyesine ait İtfaiye ekipleri çağrıldı. Kaza nedeniyle D-100 karayolunda araç trafiği servis yolundan sağlanırken, Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.