Düzce İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi, kaçakçılara göz açtırmıyor. Türkiye’ye kaçak yollarla sokulan 1021 adet cinsel gücü artırıcı haplarla, cinsel içerikli ürünler ve 25 adet 7.65 çapında tabanca fişeği düzenlenen operasyonla ele geçirildi.

İlk operasyon 04 Ocak Pazartesi Kaynaşlı ilçesinde düzenlendi. Bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, durdurdukları bir araç ve sürücüsünün üzerinde yaptıkları aramalarda 244 adet değişik markalarda cinsel gücü arttırıcı hap ele geçirdi. Operasyonda gözaltına alınan bir kişi hakkında, 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanuna Muhalefet suçundan işlem yapıldı.

Yine bir ihbarı değerlendiren KOM ekipleri, Düzce Kent Merkezinde 05 Ocak Salı günü bir işyerine operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda, 777 adet değişik markalarda cinsel gücü arttırıcı hap, cinsel içerikli ürünler ile 25 adet 7. 65 çapında silah fişeği ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan işyeri sahibi hakkında yine 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan işlem yapıldı.

HABER: Savaş ARI