Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ekipleri tarafından, Düzce’de uyuşturucu madde sattığı tespit edilen 2 kişi, teknik ve fiziki takibe alındı. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla 2 şüphelinin evine operasyon düzenleyen Narkotik Ekipleri, şüphelilerin üzerlerinde ve ev adreslerinde yaptıkları aramalarda 3 parça halinde 4 gram Metamfetamin maddesi ele geçirdi.

Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheliden bir tanesi ifadesinin ardından Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılırken, diğer şüpheli “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan tutuklanarak Çilimli T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.  

Şüphe üzerine durdurulan araçta uyuşturucu çıktı, 1 Kişi tutuklandı

Öte yandan Merkez Çavuşlar Mahallesinde devriye atan polis ekipleri, şüphelendikleri bir aracı durdurarak, otomobil ve içerisinde bulunan iki kişinin üzerinde yaptıkları aramalarda, 9 parça halinde 10 gram Metamfetamin maddesi, 7 parça halinde 60 gram Esrar maddesi ve 2 adet Ecstay hap ele geçirdi.

Yapılan incelemelerde, araç içerisinde bulunan bir kişinin uyuşturucu madde satışı yaptığını tespit eden polis ekipleri, 2 kişiyi gözaltına aldı. İşlemleri için Polis Merkezine götürülen bir kişi hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak” suçundan işlem yapılırken, diğer şüpheli ise “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan tutuklanarak Çilimli T Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.

HABER: Savaş ARI