Alınan bilgilere göre, 31 Ağustos Çarşamba günü saat 17:00 sıralarında Beyciler Mahallesindeki evinden arkadaşları ile buluşmak üzere ayrılan 15 yaşındaki Sıla Fındık, bir daha evine dönmedi. Bunun üzerine soluğu Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube’de alan ailesi, Sıla Fındık hakkında kayıp başvurusunda bulundu.

Polis ekipleri, küçük kız çocuğunu bulmak için arama çalışmalarına devam ederken, arkadaşlarının da ifadelerine başvuruldu.

Kızından gelecek iyi haberi bekleyen küçük kızın acılı annesi Nuray Fındık, Öncü Haber Merkezine açıklamalarda bulundu. Kızının hayatından endişe ettiğini söyleyen Fındık, “Kızım 31 Ağustos’ta arkadaşları ile dışarıda oturmak için benden izin istedi. Arkadaşlarını aramış, ama arkadaşları 2 saat sonra evden çıkacağını söylemiş. Bunun üzerine kızım Beyciler Mahallesi Metek TOKİ girişinde bulunan bir markette çalışan arkadaşı ile birlikte merkeze inmiş. Çarşıda dolaşırken, başka bir arkadaşı ile buluşmuş. Kızım ondan sonra kayboldu. Hayatından endişe ediyoruz” dedi.