Düzce’de uyuşturucu satışı ve kullanımını engellemek için hem polis, hem de jandarma ekiplerince operasyon üzerine operasyon düzenliyor. Uyuşturucuya dair en küçük ihbarı değerlendiren emniyet ve jandarma ekipleri, il genelinde başlattıkları mücadele çalışmalarına büyük titizlikle devam ediyor.   

Aldıkları bir ihbarı değerlendiren Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM ve Çilimli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Yenivakıf Köyünde B.B.K isimli bir şahsın ev adresi ve bahçesine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda bahçedeki seraya giren Jandarma Timleri, 239 gram kubar esrar, evinde yapılan aramalarda ise, çatı katında esrar kurutmaya yarayan düzenek, esrar öğütme aparatı ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

Operasyonda gözaltına alınan B.B.K. işlemleri için Düzce İl Jandarma Komutanlığı’na götürülürken, ele geçirilen hint kenevirlerine jandarma ekipleri tarafından imha edilmek üzere el konuldu. Uyuşturucu taciri hakkında ise ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Yasadışı Ekim' suçlarından işlem başlatılırken, zanlının işlemlerinin ardından yarın Düzce Adliyesine sevk edileceği bildirildi.

HABER: Savaş ARI