Düzce’dearaç hırsızlığına bir yenisi daha eklendi. Azmimilli Mahallesi’nde park halindeki panelvan minibüsün çalındığı anlar bir iş yerine ait güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Edinilen bilgilere göre,Hasan Yılmaz ve Erkan Akdemir’e ait panelvan minibüs, Azmimilli Mahallesi Karakaya Sokak üzerinde park halindeyken çalındı. Dün akşam saatlerinde minibüsün çalındığı mahalleye misafirliğe giden Erkan Özdemir, dışarı çıktığında minibüsünü yerinde göremedi. Akdemir hemen olayı polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, minibüsün bir işyerinin güvenlik kamerası açısında olduğunu fark etmesi üzerine kayıtlara baktı.

Bir saat sonra çıktım yerinde yoktu
Minibüsün sahiplerinden Erkan Akdemir saat 21.10’da dükkanı kapattığını belirterek olayı şöyle anlattı:

“Dün akşam misafirliğe ittim. Yaklaşık bir saat sonra çıktığımda arabanın yerinde olmadığını gördüm. Hemen polisi aradım sivil ekipler geldi. Arabayı bıraktığım yerde bulunan dükkanın kamera açısındaydı aracım. Kamera kaydı olduğunu fark edince dükkan sahibini aradık. Polisler kamera kayıtlarına baktı. Gerekli incelemelerin yapılıyor. Gelişmelerden haberdar edecekler.”

Rahat bir tavırla minibüsü çalan hırsızın kimlik tespitini yapan polis ekipleri, şahsın pek çok suçtan kaydının olduğunu tespit etti. Polis şüphelinin yakalanması için çalışması başlattı.