Sakarya’nın Hendek ilçesinde yaşanan trafik kazasında iki kişi öldü iki kişi de ağır yaralandı. olay akşam saatlerinde Dikmen Mahallesi ormanlık alanda meydana geldi. Osman Köroğlu idaresindeki araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Faik Alkan’a ait fındık bahçesinden aşağıya yuvarlanan araç, o sırada fındık toplayan işçilerin arasından takla atarak geçti.



Tarlanın alt kısmında bulunan Aksu Deresi’ne kadar yuvarlanan araç, ters dönerek dere içersinde kaldı. Yaşanan kazada araçta bulunan sürücü Osman Köroğlu ve yanında bulunan eşi Nazmiye Köroğlu, iddiaya göre araçtan fırlayarak olay yerinde feci şekilde can verdi.



Araçta bulunan diğer iki kişi Ömer Köroğlu ve Erdi Ark ise ağır yaralandı. Fındık işçilerinin de yardımıyla oldukça dik olan araziden yukarıya taşınan yaralılar ambulanslarla Hendek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bayram arifesinde yaşanan bu kaza ölenlerin yakınlarını büyük üzüntüye boğarken jandarmanın kazayla ilgili incelemesi sürüyor.



Haber; Ş. ÇAKIR