Düzce’de zehir tacirlerine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Özellikle genç bedenleri hedef alan uyuşturucu satıcılarının yakalandığı son adres Akçakoca oldu.

Düzce Valiliği’nden yapılan bilgilendirmeye göre; bu sabah saat: 07.00 sıralarında uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle takibe alınan şüphelilerin yakalanması için harekete geçildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Akçakoca İlçe Jandarma Komutanlığı ile yapılan müşterek çalışma sonucunda Akçakoca İlçesi Fakıllı Köyü bölgesinde durdurulan 34 plakalı araçta narkotik köpeği ile yapılan aramada 73 gram bonzai ele geçirildi. Araçta bulunan 26 yaşındaki N.M.D. ile 29 yaşındaki A.E. isimli şahıslar uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltına alındı. Jandarma karakoluna götürülen 2 şüpheli buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Öte yandan yine aynı operasyon kapsamında 25 yaşındaki N.K. ile 22 yaşındaki B.M. isimli şahıslar ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan ifadelerinin alınması sonrası serbest bırakıldı.