Kaza, TEM Otoyolu Düzce kesiminde öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan Türk-Afrika İşadamları Derneği Divan Başkanı ve eski Başbakan Danışmanı İbrahim Kaki idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Bariyerleri aşan otomobil yeşil alana savrulmasının ardından ağaca çarparak durabildi. Yaşanan kazada Kaki yaralandı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı Kaki, ambulansla tedavisi yapılmak üzere Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Kaza haberini alan Düzce Valisi Zülkif Dağlı, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Kaki’yi tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

“Genel durumu iyi”
Ziyaretin ardından Kaki’nin sağlık durumuna ilişkin bilgilendirme yapan İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, şu ifadelere yer verdi:

“Trafik kazası geçirdi. 112 Acil Servis ile hastanemize müracaat etti. İlk tetkikleri yapıldı. Genel durumu iyi. Arkadaşlar başında ilgileniyor, takipleri yapılıyor. Malumunuz trafik kazasında ilk birkaç saat takip etmek gerekiyor. Şu an için herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Ufak tefek travma ve kırıkları var. Onlarla da ilgileneceğiz.”

Haber: Ö.YILMAZ

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ