Akçakoca yolu Şifalı su mevkiinde bulunan kadın cesedi ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıkmaya başladı. Parçalanmış haldeki cesedin Yığılca İlçesi Naşlar Köyü’nde oturan ve 18 gün önce hakkında kayıp ihbarı verilen 34 yaşındaki Dilek Dağdelen'e ait olduğu öğrenildi.
 
Düzce’nin Yığılca İlçesi Naşlar Köyü’nde 18 Aralık 2018 tarihinde hakkında kayıp ihbarı verilen Dilek Dağdelen, Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından aranıyordu.

D-655 Karayolu kesimindeki ormanlık alanda ava çıkan kişilerin verdiği ihbarla olay yerine gelen jandarma ekipleri, kolları ve kafası olmayan cesetle karşılaşırken, üzerinden çıkan kimliğe göre cesedin 18 gündür kayıp olan Dilek Dağdelen’e ait olduğu anlaşıldı.


 

Genç kadın için kayıp ihbarı yapılan tarih olan 18 Aralık'ta Akçakoca’da kendisini asarak intihar eden Ömer Dal ile Dilek Dağdelen'in ilişkisi olduğu, şahsın genç kadını öldürdükten sonra intihar ettiği şüphesi üzerinde durulurken, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
 
Öte yandan Dilek Dağdelen’in cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
 
Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ