Erguvan Tesislerinde gerçekleştirilen istişare toplantısında Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Mensur Bilgin başta olmak üzere 56 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Başkan Özlü’ ye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti.

ÖZLÜ: BELEDİYEDE MALİ DİSİPLİNİ SAĞLADIK

Koronavirüs salgını dolayısıyla muhtarlar toplantısını uzun süre yapamadıklarını ancak yeni süreç ile birlikte daha sık bir araya geleceklerini ifade eden Başkan Özlü, “Bugün burada başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle sizlerle birlikteyiz. Geçen süreci hep birlikte değerlendireceğiz. Bizler için öneminizi belirtmeme gerek yok. Şehrimiz için birlikte yol arkadaşlığı yapıyoruz.  İki yıldır belediye başkanı olarak aranızdayım. Göreve geldiğimizde ilk icraatımız mali disiplin tedbirlerini hayata geçirmemiz oldu. Gelir- gider dengesini iyi kurduk, çok şükür sağladık. Belediye olarak ekonomimiz daha güçlü durumda.” dedi.

“TOPYEKÛN SAHADAYIZ”

“Ardından ortaya koyduğumuz projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz.” diyen Özlü şöyle devam etti:

“Ulaşım Hizmetlerinden Millet Bahçesi’ne, Katı Atık Ayrıştırma Tesisi’mizden Çöp Aktarma İstasyonu’na, İstanbul Caddesi Kent Estetiği Projesi’nden Cedidiye Meydan Projesi’ne, Tıbbı Atık Sterilizasyon Tesisi’nden Şıralık Spor Kompleksine ve Eski Sanayi Çarşısı’nın Dönüşümü’ne kadar 2 yıl da birçok projemizin yapımına başladık. Bu yaz biten işlerimizin açılışını inşallah beraber yapacağız. Projelerimizi uygulama noktasında topyekûn sahada olacağız”

MAHALLE ZİYARETLERİ YENİDEN BAŞLIYOR

Başkan Özlü, açıklamalarının sonunda katılımlarından ötürü tüm muhtarlara teşekkürlerini ileterek, daha sık bir araya geleceklerini aynı şekilde mahalle ziyaretlerine de yeniden başlayacağını dile getirerek toplantıyı sonlandırdı.