Bir kompleks içinde yer alacak olan Park Dedeman Düzce, 130 adet standart ve 8 adet süit odada misafirlerini ağırlayacak. Yaklaşık 500 kişilik balo salonu; etkinlikler, nişan, düğün, kına gibi organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

Toplam yatırım bedeli 750 milyon TL

Tesiste; yüzme havuzu, SPA ve fitness bölümlerinin yanı sıra restoranlar ve teras alanları da yer alacak. 300 milyonu otel kısmı ve tamamı 750 milyon TL’yi bulan dev yatırım 2024 yılında kapılarını misafirlerine açarak Düzce’de önemli bir eksikliği gidererek turizme ve iş dünyasının gelişmesine katkı sağlayacak. 

4 siyasi parti il başkanı projeyi Öncü’ye değerlendirdi

Düzce’nin kalkınmasına önemli katkılar sunacak proje kentin her kesimini heyecanlandırırken dört büyük siyasi parti olan AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve İYİ Parti’nin il başkanları dev projeyi Öncü TV mikrofonlarına değerlendirdi.  Ortak görüş, Düzce’deki önemli bir ihtiyacın tarihe karışacağı ve gelişme sürecinde yeni bir sayfanın açılacağı olurken başkanlar, Algün İnşaat Yönetim kurulu Başkanı Cihat Algün ve Dedeman Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman’a önemli girişimleri için teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Keskin: 5 yıldızlı otel ihtiyaçları artık kaçınılmaz oldu

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Park Dedeman Düzce’nin artık kaçınılmaz bir ihtiyacı gidereceğini belirtirken, “Düzce, depremlerden sonra il oldu ve arkasından hızla nüfusu arttı. Özellikle organize sanayi bölgelerinin genişlemesiyle nüfus ve yoğunluk açısından tercih edilen bir bölge oldu. Bunun sonucu olarak hem konfor hem de güvenlik anlamında insanların 5 yıldızlı otele ihtiyaçları artık kaçınılmaz oldu. AK Parti Düzce İl Başkanı olarak ben bu konuyu ele alan Algün İnşaat’a ve Dedeman’a Otel’e teşekkür ediyorum. Bu ilkti. Ben bunun devamının geleceğini düşünüyorum. Düzce hem turizmde hem otelcilik anlamında inşallah çok farklı bir yere gelecek. Bu Düzce için güzel bir başarıdır.” dedi.

CHP Düzce İl Başkanı Cemşit: Düzce’nin değerine değer katacak

Kendi çalışma hayatında da 5 yıldızlı otel eksikliği nedeniyle il dışını tercih etmek zorunda kaldıklarını anlatan ve bu projenin Düzce’nin değerine değer katacağını aktaran CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit ise, “Bence Düzce için gerekliydi. Çünkü gelen misafirlerimizi ağırlayacak yeterli sayıda otelimiz yoktu. Bu Düzce için çok önemliydi. 5 yıldızlı otelin Düzce’ye gelmesi kentin değerini arttıracak ve değer katacaktır. Bu anlamsa Sayın Cihat Algün’e ve Dedeman Otelleri’ne teşekkür ediyorum. Olmalıydı, gerekliydi ve Cihat Algün buna imza attı. Alışveriş merkezi ve diğer komplekler de olacak. Düzce’nin gelişmesi ve yüzünü aydınlığa çıkarması açısından ihtiyaç duyulan bir şeydi. Ben uzun yıllar sağlık sektöründe çalıştım. Bir konferans yapılırken biz hep il dışına giderdik. Buradaki hekimlerimizle Bolu’ya Abant’a Sakarya’ya gitmek zorunda kalırdık. Bu anlamda Dedeman Oteli’nin Düzce’ye çok faydalı olacağına inanıyorum. Düzce artı parasını dışarıya parasını vermeyecek.” diye konuştu.

MHP Düzce İl Başkanı Caboğlu: İlk olmasının arı bir anlamı var

Düzce’de 5 yıldızlı otel olmayışının önemli bir kayıp olduğunu dile getiren MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, emeği geçenlere teşekkür ederek, “Öncelikle böyle bir çalışmada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İki metropol şehir arasında olan Düzce’mizde çok gecikmiş proje. Yani Düzce’de hem turizmi konuşacaksınız ama iki metropol şehir arasında olan Düzce’de 5 yıldızlı bir otelin olmayışı gerçekten büyük bir kayıptı. Bu ve buna benzer çalışmalarda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Böyle bir otel yapmak istediğinizde bununla ilgili önce Düzce Belediyesi ve Düzce Valiliği ile temas halinde olmanız lazım. Bu tip yerler için geniş bir çalışma yürütmek lazım. Düzce’mize hayırlı uğurlu olsun. İlk olması da bir anlam ifade ediyor. Bu bir başlangıç. Düzce’de geleceği konuşuyorsak, Düzce’nin bir oteli yoksa ki gelen misafirleri ağırlamak açısından bu bir eksiklikti. Bu eksiklik giderilmiş olacak.” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İl Başkanı Er: Sadece ilimiz için değil ülkemiz için de mutluluk verici

İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ise projenin sadece Düzce için değil ülke çapında önemli bir yatırım olduğunu belirterek, “Öncelikle yapılan yatırımın hem yatırımcısına bol ve bereketli kazanç getirmesini diliyor, hem de şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Kent için çok önemli bir yatırım. Daha önemlisi de bizim kafamızdaki şehrin kalkınma perspektifine uygun olması açısından çok önemsediğimiz bir adım olmuştur. Yakınen takip ettiğimiz bir süreçti. Bizim çok kıymetli arkadaşlarımızın da katkı sunduğu bir süreç oldu. Bunun başarıyla sonuçlandırılması sadece kent için değil ülkemiz açısından da gayet mutluluk veren bir süreç. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

HABER: Mehmet GÜNESEN