Düzce il genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle şehriler arası 3 önemli güzergah olan D-100 ve D-655 karayolları ile Anadolu Otoyolu’nu açık tutmak için Karayolları ekipleri yoğun mesai harcadı.

Vali Atay sahadan ayrılmadı

Düzce Valisi Cevdet Atay da gece boyunca sahadan ayrılmayarak yürütülen karla mücadele çalışmalarını denetledi. İlk olarak Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin ile birlikte Bolu Dağı Bakım ve İşletme Şefliğini ziyaret eden ali Atay, Anadolu Otoyolu ve D-100 Karayolu'nda devam eden karla mücadele çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Çalışmaları yerinde taklip etti

Daha sonra İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ve İl Jandarma Komutanı Albay Naci Akkaş ile birlikte sahaya inen vali Atay, Bolu Dağı mevkiinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle, ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmaması için yol açma çalışmalarını sürdüren ekipleri denetledi.

Etkisini arttıran yağış sebebiyle D-100 karayolu ve Anadolu Otoyolu kamyon ve tır geçişlerine kapatılırken diğer araçların kontrollü şekilde geçmeleri sağlandı.

Ekiplere teşekkür

Gecenin ilerleyen saatlerinde Bolu Valisi Ahmet Ümit ile birlikte bir kez daha Bolu Tüneli Otoyol Bakım İşletme Şefliğini ziyaret ederek yollardaki son durum ve karla mücadeleleri hakkında bilgi alan Vali Atay, Karayolları ekiplerine de özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

HABER: Mehmet GÜNESEN