Düzce’de son yılların en yoğun kar yağışı görülüyor. Dün başlayan, gece saatlerinden itibaren etkisini artıran kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde günlük hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

İl Özel İdaresi’ne bağlı ekiplerin açtıkları bazı köy yolları, aralıksız devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle yeniden kapanıyor.

Gece saatlerinden bu yana 178 köyü bulunan Düzce’de kapanan toplam köy yolu sayısı 258’i bulurken, İl Özel İdaresi’nin kar savaşçılarının yoğun çalışmaları sayesinde 191 köy yolu yeniden ulaşıma açıldı.

İl Özel İdaresi 172 personel ve çok sayıda araçla kapalı bulunan Akçakoca ilçesinde 2, Cumayeri ilçesinde 7, Çilimli ilçesinde 2, Gölyaka ilçesinde 6, Gümüşova ilçesinde 14, Kaynaşlı ilçesinde 20 ve Yığılca ilçesinde 16 olmak üzere, toplam 67 köy yolunu açmak için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Öte yandan bu gece saatlerinden itibaren etkili olması beklenen kuvvetli kar yağışına karşı, İl Özel İdaresi’nin çok sayıda personel ve aracını hazır beklettiği öğrenildi.

HABER: Savaş ARI