AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, mahalle ve köy ziyaretlerinin ardından, esnaf ziyaretlerine  başladı. Bu kapsamda dün Cedidiye Mahallesi esnafları ile bir araya gelen Keskin, esnafların sıkıntıları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerinde pandemi sürecinde esnafların ekonomik yönden sıkıntı çektiğini söyleyen Keskin, hükümetin açıkladığı ekonomi paketlerinin, esnaflara nefes aldırdığını ifade etti.

AK Parti olarak her zaman esnafların yanında olduklarını dile getiren Keskin, “Esnaflar bu ülkenin ekonomisine büyük katkı sağlayan kesimlerdir. Ben de bir esnafım ve esnaflığın ne kadar zor bir zanaat olduğunu çok iyi biliyorum.

Elbette pandemi döneminde bütün esnaflarımız ekonomik yönden bir buhran yaşadı. Ama hükümetimizin aldığı önlemlerle bu buhranı esnaflarımız kısa sürede atlattı. Biz AK Parti olarak her zaman esnaflarımızın yanındayız.” dedi.

Cedidiye Mahallesi esnafları ise, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Keskin’in Düzce’deki esnaf ziyaretlerinin devam edeceği bildirildi.