Öncü Haber’in vatandaşlardan 0 542 767 18 81 numaralı Öncü Medya Whatsapp İhbar Hattı’na gelen yoğun şikâyetleri üzerine gündeme getirdiği Nusrettin Mahallesi’nde muhtarlık binasının olduğu alanda bulunan çocuk parkının çevreye rahatsızlık veren şahıslar tarafından mesken tutulması üzerine Düzce Belediyesi harekete geçti.

Mahalle halkının içinde her türlü olumsuzluğun yapıldığı iddiasıyla tedirgin olduğu ve hatta muhtarlık binasının talan edilmesine kadar varan olayların ardından hem vatandaşların huzur içinde yaşaması hem de çocukların güvenle oynaması için Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatıyla park güvenlik kameralarıyla donatıldı.

Başkan Özlü’nün talimatıyla daha önce Aziziye Parkı’na güvenlik kamerası kurulumunun ardından Koçyazı ve Nusrettin mahallelerinde bulunan oyun parklarına yönelik kamera sistemlerinin de montajlanarak vatandaşlara derin bir nefes aldırıldı. Mergiç, Cedidiye, Fevzi Çakmak, Akpınar ve Yeni Mahalle de bulunan oyun parklarının daha güvenli hale getirilme işlemlerini de sırayla tamamlayacak olan ekiplerin, diğer mahallelerden gelen talepler doğrultusunda kurulum işlemlerine devam edeceği öğrenildi.

“DÜZCE BİZİM EVİMİZ, ÇOCUKLARIMIZ İSE GELECEĞİMİZ”

56 mahallede huzurun temini için her talebi değerlendirdiklerini kaydeden Başkan Özlü, “Geçtiğimiz aylarda Aziziye Parkı’nda başladığımız güvenlik kamerası yerleştirme işlemlerimizi sürdürüyoruz. Talepler doğrultusunda ilk etapta 7 mahallemizde daha kamera sistemleri kurulumlarına başlıyoruz. Koçyazı ve Nusrettin mahalleleri tamamlanan kamera montaj çalışmaları sırasıyla tüm mahallelerimize yayılacak. Çocuklarımızın güvenli ve huzurlu bir ortamda eğlenmeleri için gereken tüm çalışmalar hassasiyetle gerçekleştiriliyor. Düzce bizim evimiz, çocuklarımız ise geleceğimiz.” dedi.