DÜZCE’NİN TEK KADIN FUTBOL TAKIMI: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER SPOR KULÜBÜ
DÜZCE’NİN TEK KADIN FUTBOL TAKIMI: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER SPOR KULÜBÜ
İçeriği Görüntüle

Gölyakaspor – Çayırovaspor mücadelesi 2-2 sona erdi. 2026-2027 sezonunda BAL’de mücadele eden Düzce temsilcisi Çayırovaspor’u kendi evinde ağırladı. Aynı zamanda BAL’da da ilk defa Gölyaka halkının önünde performans sergiledi. Gölyakalı taraftarlar 90 dakika boyunca takımlarına coşku ile tezahürat yaparken ekibi bir saniye bile yalnız bırakmadı.

KARŞILAŞMANIN GOLLERİ

Karşılaşmada Gölyakaspor’un gollerini 14’ncü dakikada Ensar Uzun ve 45’te Ensar Duman kaydederken; rakip takımın gollerini ise 10’ncu dakikada Alperen Topçular ve 90+3’te Burak Ünal kaydetti.

KARŞILAŞMADA KIRMIZI KARTLAR

Maçta ayrıca Gölyakaspor’dan golü bulan isim Ensar Uzun ve Çayırovaspor’dan ise Emirhan Vural kırmızı kart görerek oyun dışı kaldılar.

SIRADAKİ RAKİP DARICA 1934 GENÇLERBİRLİĞİ SK

Temsilcimizin sıradaki rakibi Darıca 1934 Gençlerbirliği SK olacak. Maç 1 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Gölyaka İlçe Stadı’nda gerçekleşecek.