Algün ve Dedeman’dan sıcak karşılama

Düzce’nin ilk 5 yıldızlı oteli olma özelliği taşıyacak Park Dedeman Düzce için imzaları atan

2024’te hizmete girecek

130 adet standart ve 8 adet süit odadan oluşacak ve 2024 yılında hizmete girecek olan Park Dedeman Düzce için düzenlenen töreni yerinde takip eden Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, ‘Yorumlu-yorum’ programını da törenin yapıldığı salonda gerçekleştirdi.

“Düzce için tarihi bir gün oldu”

“Bugün İstanbul’da Dedeman Oteli’ndeyiz ve Düzce için tarihi bir gün oldu.” diyen Ünsal, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bugün Düzce’de 5 yıldızlı bir otelin Düzce tarihinde, Düzce bölgesinde, Düzce’ye mahsus, Düzce’nin değerleri ile özdeşleşen 5 yıldızlı bir otel için Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün ve Dedeman Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman’ın katılım sağladığı imza törenine, bu güzel güne tanıklık ettik. Ve bunda en büyük emeği geçen kişi de bildiğiniz gibi Cihat Algün. Cihat Algün Düzce’de inşaat sektöründe fevkaladenin fevkinde başarılarla Düzce’de krize rağmen, sıkıntılara, problemlere rağmen durmadan yürüyen ve devam eden büyük bir şirketi başarılı şekilde yönetiyor. Bildiğiniz gibi Dedeman da Türkiye’de yerli ve milli özelliği ile Türkiye çapında, Dünya çapında güzel yatırımları olan, bölgesel ve uluslararası konjektürde yeri olan bir firma.”

“Başkan Özlü’nün bu yatırımda ciddi emeği var”

Bu büyük yatırımın Düzce’ye kazandırılmasının arka planında ciddi emeği olan kişilerden birinin de Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü olduğunu söyleyen Ünsal, sözlerine şöyle devam etti:

“Dedeman Park Düzce imar mevzuatının sağladığı özel izinle 7 katlı inşa edilecek”  

“Sayın Cumhurbaşkanı Düzce’ye geldiği zaman “Yatay mimariye geçin.” dedi. Faruk Özlü, belediye başkanı olduktan sonra da Konuralp bölgesinde bildiğiniz dikey binaların yataya geçmesi konusunda aldığı kararlarla birçok işletme birçok inşaat durdu. Düzce’de de 7 katlı olacak olan Dedeman Park Düzce özel bir mimari alanda, özel bir çalışma ile özel bir müsaade ile inşa edilecek. Bu kanunda, imarda, yönetmelikte karşılığı olan bir mevzu. Şimdi buradan baktığımızda insanlar bazen düşünüyor, ‘Konuralp’e yüksek katlı yani dikey binalar yapılmıyorken, şehrin merkezinde bu şekilde 7 katlı bir bina neden inşa ediliyor?’ Evet olması gerekiyor yatırım noktasında çünkü Düzce’de OSB, diğer yatırımlar, farklı çalışmalar kongreler… Bu ve buna benzer hizmetlerde kesinlikle böyle bir yapının, böyle bir yaşamın böyle bir oluşumun olması gerekiyor.

Ünsal’dan yatırımı Düzce’ye kazandıranlara teşekkür

Bu oluşuma, tarihi güne Düzce basını olarak biz de tanıklık ettik. Başta Cihat Algün’e, Algün inşaatın sahibine, Banu Dedeman hanımefendiye ve bu iki güzide iş insanının bu bölgeye yatırım yapmaya teşvik eden, bu anlamda da önünü açan Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye teşekkür ediyoruz. Düzce kamuoyu olarak, Düzce halkı olarak hakikaten güzel bir hizmet. Efendim bunun arkasında kazanç var… Tabii ki kazanç da olacak. Kimse memlekette, dünyada her insan hayatta yaşamak için kazanmak için uğraşıyor. Hilal-i ahmer cemiyetine çalışan yok. Ama bugün burada çok kıymetli bir adım oldu. Çok kıymetli bir değer oldu. Çok kıymetli bir yatırım oldu. Şartlar müsaade etseydi belki Düzce’nin siluetine Türkiye’nin o büyük otellerinin bulunduğu kat ve yapısı olabilirdi ama şartlar buraya kadar el vermiş. Demek ki bu, bu kadarmış. Bundan sonrası mümkün değil ki, toprağın şartları, hayatın şartları veya bugünkü oluşumda, bugünkü Düzce’nin yapısında bu bu kadarlıktı.”

“Düzce için hayırlı olsun”

İmza törenine basının ilgi gösterdiğine de dikkat çeken Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, yorumlarını şöyle noktaladı:

“Düzce’den basın geldi, Akçakoca’dan basın geldi, bölgemizin basını geldi, güzel insanlar da geldi. Sayın Valimiz Cevdet Atay, Akçakoca’da yaşadığı rahatsızlıktan dolayı gelemediler ve selamlarını gönderdiler. Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin de buradaydı. Güzeldi, çok heyecan vericiydi. Biz de bu heyecanı otelin salonunda, imzaların atıldığı bu salonunda, tarihi salonda Yorumlu-yorum gününe isabet ettiğinden dolayı biz de sizlerle paylaşmak istedik. İnşallah istihdam olarak, prestij olarak, turizm olarak, gelecek olarak Düzce’ye büyük bir imkan sunacağına inanıyoruz. Hayırlara vesile olsun. Her iki tarafa da Dedeman ailesine de Algün ailesine de hayırlara vesile olsun. Düzce’mizde hayırlara vesile olsun. Düzce için hayırlı olsun diyoruz.”

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ