Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, her gün büyük bir heyecanla çöp kamyonlarını bekleyen ve onları gördüğünde el sallayan 2,5 yaşındaki Ahmet Zeyd Yaran’ı unutmadı. Bahçeşehir Bölgesi Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan minik Ahmet Zeyd’in temizlik araçlarına olan ilgisini öğrenen ekipler, anlamlı bir sürprize imza attı.

Minik Ahmete Sürpriz (6)

GENEL MÜDÜR KARA: “SUNDUĞU AVANTAJLARDAN BİRİSİ DE KAMUSAL TEŞVİKLER
GENEL MÜDÜR KARA: “SUNDUĞU AVANTAJLARDAN BİRİSİ DE KAMUSAL TEŞVİKLER
İçeriği Görüntüle

Temizlik İşleri Müdürlüğü, Bahçeşehir Bölgesi Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan Ahmet Zeyd’in çöp kamyonlarına olan ilgisine kayıtsız kalmadı. Müdürlük bünyesinde şoför olarak görev yapan Fikret Kaya ile birlikte minik hayranlarını ziyaret etti.

Minik Ahmete Sürpriz (4)

Evlerinin önüne gelen çöp kamyonunu karşısında gören Ahmet Zeyd, büyük mutluluk yaşarken ekipler tarafından kendisine çeşitli hediyeler takdim edildi. Sürpriz ziyaret sırasında duygusal ve renkli anlar yaşandı.

Minik Ahmete Sürpriz (3)

Ahmet Zeyd’in annesi Edanur Yaran, oğlunun çöp kamyonlarını çok sevdiğini belirterek, “Evde olduğu zaman çöp kamyonunun sesini duyar duymaz pencereye koşuyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine el sallıyor ve onları heyecanla takip ediyor. Bu güzel sürpriz bizi çok mutlu etti” dedi.

Minik Ahmete Sürpriz (2)

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği anlamlı ziyaret, minik Ahmet Zeyd’in yüzünde unutulmaz bir tebessüm bıraktı.

Minik Ahmete Sürpriz (1)