Gençlik ve Spor İl Müdürü Zekeriya Arslantürk, Düzce’ye okçuluk salonu kazandırılması amacıyla Düzce Gençlik Merkezi bahçesinde devam eden çalışmaları yerinde takip etti.

Whatsapp Image 2025 10 07 At 10.31.23 (5)

Gençlerin sportif faaliyetlere yönlendirilmesi ve geleneksel sporlara olan ilginin artırılması amacıyla inşa edilen salonun çalışmaları tüm hızıyla sürerken, İl Müdürü Arslantürk, yetkililerden proje hakkında bilgi aldı.

HEM GÖBEK ATTILAR HEM DERTLEŞTİLER
HEM GÖBEK ATTILAR HEM DERTLEŞTİLER
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2025 10 07 At 10.31.23 (3)

Ziyaret sırasında konuşan İl Müdürü Arslantürk, “Okçuluk, hem fiziksel gelişime hem de zihinsel odaklanmaya katkı sağlayan önemli bir spor dalı. Bu tesis tamamlandığında gençlerimiz modern ve güvenli bir ortamda bu branşı icra edebilecek. Spora yatırım, geleceğe yatırımdır.” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2025 10 07 At 10.31.24

Öte yandan yapım aşamasındaki tesisin kısa sürede tamamlanarak Düzce gençliğinin hizmetine sunulması hedefleniyor. Okçuluk salonunun tamamlanmasıyla birlikte Düzce'de bu branşa olan ilginin daha da artması bekleniyor.

Whatsapp Image 2025 10 07 At 10.31.24 (1)