Düzce’de koronavirüs etkisini sürdürmeye devam ediyor. Düzce İl Sağlık Müdürlüğü’nde Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda ambulans şoförü olarak görev yapan İbrahim Bayraktar, bir süredir yeni tip koronavirüs tanısıyla tedavi gördüğü Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Merhum Bayraktar için Düzce Atatürk Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi. Törende, Bayraktar'ın ailesi ve mesai arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı.

Helallik alındıktan sonra Bayraktar'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Düzce Şehir Mezarlığı'nda defnedildi.


25 Ocak tarihinden bu yana hastalıkla savaşan Bayraktar’ın vefatı Düzce’de salgınla mücadelede en ön safta büyük bir özveriyle görevini sürdüren sağlık personelleri arasında ikinci vefat olarak kayıtlara geçti. Düzce’de COVİD-19 kaynaklı vefatların sayısı ise 135’e ulaştı.


Bayraktar’ın vefatı nedeniyle Düzce Valisi Cevdet Atay bir başsağlığı mesajı yayımladı. Atay mesajında, “Covid-19 nedeniyle vefatını üzüntüyle öğrendim.Merhum personelimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başta  ailesi olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağolsun. Mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.


Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ise yayımladığı mesajda, “İlimiz Merkez 3 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nda görev yapan İbrahim Bayraktar kardeşimizin 25 Ocak'tan beri Koronavirüs'e karşı verdiği savaşı kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sağlık camiamıza başsağlığı dilerim" cümlelerini kullandı.