Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz'ın ev sahipliğinde Düzce Mutfak Sanatları Merkezinde Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Doç. Dr. Avni Uygar Seyhan ve Saha Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Köş'ün Başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Sağlık Yöneticilerinin katıldığı değerlendirme toplantısında, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Elif Yılmazışık tarafından İl faaliyet planlamaları ve değerlendirmesinin yanı sıra, Halk Sağlığı Hizmetleri hizmet sunumu, Koruyucu Sağlık Hizmetleri hizmet sunumu, Aile Hekimliği hizmet sunumu, Kamu Hastane Hizmetleri hizmet sunumu, 112 Acil Sağlık Hizmetleri hizmet sunumu, Pandemi sürecinde yürütülen faaliyetler, KETEM faaliyetleri, Evde Sağlık Hizmetleri hizmet sunumu, Personel Planlaması, Tıbbi Cihaz planlaması ve temini ile ilgili Düzce’de yürütülen ve planlanan yatırımlar ile ilgili sunum gerçekleştirildi.

Ziyarete Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mahmut Avcı, Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Arık, Kamu Hastaneleri Verimlilik ve Kalite Daire Başkanı Suat Çoban, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Temsilcisi Hüseyin Akbulut, Saha Baş Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Köş, ve diğer Saha Koordinatörleri Dr. Beytullah Şahin, Dr. Ertuğrul Ünkoç, Dr. Orkun Yıldırım, Dr. Sabahattin Yılmaz ve Dr. Serhat Göçer de katıldı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Doç. Dr. Avni Uygar Seyhan başta olmak üzere, Genel Müdürlük yetkililerine ve Saha Koordinatörlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.