Kazandırılan yeni bölümleri, doktor kadroları ve tıbbi cihazlarla büyümesini günbegün sürdüren Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde vatandaşların en büyük şikâyetlerinin başında polikliniklerin bulunduğu koridorların darlığı ve oluşan yığılmalar geliyor.

10 poliklinik odası daha ekleniyor

Bu kapsamda hastanede mevcut poliklinik oda sayısına ek olarak, yataklı servis giriş alanı ile idari bölümlerdeki kullanılmayan alanlara 10 adet daha poliklinik hizmet odasının eklenmesi için çalışma başlatıldı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz son durumu inceledi

Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, hastanede yeni hizmet alanları oluşturulması çalışmalarını yerinde inceledi. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Volkan Temi, İl Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz'a  hastanenin vatandaş için kullanışlı hale getirilmesine yönelik yürütülen süreç ile ilgili detaylı bilgilendirmelerde bulunuldu.

‘Daha ferah ve kaliteli ortamda sağlık hizmeti sunulacak’

Müdür Yılmaz, oluşturularak poliklinik odalarının ve bekleme alanlarının daha kullanışlı ve geniş olacağını, böylelikle vatandaşlara daha ferah ve kaliteli ortamda sağlık hizmeti sunulacağını belirtti.