CHP Düzce İl ve Merkez İlçe Teşkilatı yöneticileri, 4 Ekim Hayvanları Koruma günü dolayısıyla sokak hayvanlarına yönelik etkinlik düzenlediler. Düzce Hayvanları Koruma Derneği ile birlikte, sokak köpeklerinin yaşadığı çöplük alanlarına giden CHP heyeti, burada sokak köpeklerini ilaçlayarak,  beslenmesi içinde bölgeye kuru mama bıraktılar.

CHP Düzce İl ve Merkez ilçe yöneticileri, sokak hayvanlarının başta kuru mama olmak üzere ihtiyaçlarının karşılanması için de Düzce Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Dursun Altıntaş’a 2 bin TL’lik nakit para yardımında bulundu.

Konu ile ilgili CHP Düzce İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “CHP İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarımız, İl ve Merkez İlçe Kadın Kollarımız olarak 4 Ekim Pazar günümüzü Hayvanları Koruma Günü dolayısı ile biz insanlara göre dünyamızı paylaştığımız ama onlara göre dünyalarını dar ettiğimiz sokak hayvanları ile geçirdik. Etkinliklerimiz kapsamında öncelikli olarak Düzce’ de hayvan hakları konusunda etkin bir şekilde çalışan ve düzenli olarak sokak hayvanlarının besleme, ilaçlama ve tedavilerini yapmakta olan Düzce Hayvanları Koruma Derneği ile irtibata geçilerek kendilerine örgüt imkanlarımız çerçevesinde 2000 TL lik kuru ve yaş köpek ve kedi maması ve ameliyat sonrası bakımlık kedi ve köpeklerde kullanılmak üzere hasta altı bezi desteğinde bulunduk.  Parti örgütlerimiz olarak bu konunun yılın sadece bir gününde hatırlanmasına karşı olduğumuzu ve ilerleyen günlerde hem sahada hem de yerel yönetimler nezdinde bu konunun takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz” denildi.

Haber: Savaş ARI

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr