Karadeniz Bölgesi’nde milyonlarca insanın geçim kaynağı olan ve “yeşil altın” olarak nitelendirilen fındıkta hasat devam ediyor.

Düzce’nin dört bir yanındaki fındık bahçelerinde ter döken üreticilere ‘hayırlı bir sezon’ dilemek için ziyaretlere başlayan Düzce Valisi Cevdet Atay, merkeze bağlı Kutlu Köyü’ndeki fındık üreticileri ve fındık işçileri ile bir araya geldi.

Fındık işçileri ile bir süre sohbet eden Vali Atay, mevsimlik işçiler ile üreticilerin beklenti ve sorunlarını dinledi. 2021 fındık sezonunun sorunsuz geçmesi için tüm hazırlıkların yapıldığını belirten Vali Atay, işçilere kolaylık dilerken fındık hasadının bereketli olması temennisinde bulundu.

Fındık emekçileri ile bir süre fındık toplayan Vali Atay ve beraberindeki ekip ardından köy merkezinde vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti.

Öte yandan Vali Cevdet Atay, 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımı devam eden asfaltlama çalışmalarını da yerinde inceledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayri Şen ve Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin’in de eşlik ettiği incelemeler sırasında Vali Atay, Özel İdare ekiplerince yürütülen asfaltlama çalışmalarını hakkında Genel Sekreter Hayri Şen’den bilgiler aldı.

HABER: Mustafa KİLELİ