Muhalefet liderlerinin erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimi ısrarına karşı Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP’nin seçimlerin zamanında yapılacağı açıklamaları süregelirken mevcut takvimde sandığın kurulacağı Haziran 2023’e 15 ay kaldı.

Düzce’de muhalefet partileri olası erken seçim ihtimaline karşı genel merkezlerinden gelen talimat doğrultusunda sandıklarda görev alacak partilileri belirleme ve eğitim çalışmalarını sürdürürken AK Parti Düzce Teşkilatları da sandık güvenliğine yönelik çalışmalarını hızlandırdı.

Akçakoca ve Çilimli’de seçim toplantısı

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve il yönetim kurulu üyeleri Akçakoca ve Çilimli ilçelerinde seçimlerde partileri adına sandıklarda görev yapacak teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Gündeme dair genel değerlendirmenin yapıldığı toplantıda sandık güvenliği için alınacak önlemler masaya yatırılarak sandık görevlilerinin yapması gerekenler anlatıldı.

‘Sandıklarımıza sahip çıkmak en önemli sorumluluğumuz’

Keskin toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Bu akşam, Akçakoca ve Çilimli ilçelerimizde sandık görevlilerimizle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduk. Sandıklarımıza sahip çıkmak bizim en önemli sorumluluğumuzdur. Teşkilatlarımızın heyecanı ve gayreti, 2023 yolundaki en büyük güvencemizdir.” ifadelerini kullandı.

HABER: Mehmet GÜNESEN