Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Teşkilatları Bayramlaşma programına yoğun ilgi vardı. AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’in ev sahipliğinde yapılan bayramlaşma programına AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Boğaziçi Belde Başkanı İbrahim Ercan, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları, parti yöneticileri ile eski AK Partili siyasiler katıldı.

Bayramlaşma programında kürsüye çıkan AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, bütün teşkilatlarına ve AK Parti’nin geçmişten bugüne görev yapan tüm parti mensuplarına partiye verdikleri emeklerden ötürü teşekkür etti.

“Bugün çifte bayram kutluyoruz”

Konuşmasına Düzcespor’un şampiyonluğunu kutlayarak başlayan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü,  “Değerli arkadaşlarım, biliyorsunuz zorlu bir Pandemi süreci yaşadık, bir araya gelebilme fırsatını çok yakalayamadık. Hamdolsun bu Ramazan ve bu bayramda Allah nasip etti bir aradayız. Bu birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bugün çifte bayramı yaşıyoruz biliyorsunuz, Düzcespor’umuz şampiyon olarak 2. Lige yükseldi, çok mutluyuz çok gururluyuz, çok sevinçliyiz. Bu vesileyle Düzcespor’u tebrik ediyorum. Değerli arkadaşlarım; Düzce’mize kazandırdığımız hizmetlerimizde ciddi emeği desteği olan siz değerli arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah 2023 yolunda da aynı başarı ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz hep birlikte” diye konuştu.

“Düzcespor’un şampiyon olmasında Faruk Özlü ve yerel yönetimlerin büyük katkısı var”

Düzcespor’un şampiyon olmasında Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve yerel yönetimlerin büyük katkısının olduğunu kaydeden AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır da, “Kıymetli kardeşlerim, hepinizin bayramını canı yürekten tebrik eder, Rabbimden, birlik beraberlik içerisinde nice bayramlara nice Ramazanlara eriştirmesini niyaz ederim.

Sizlerin desteği ve gayreti ile hamdolsun Ramazan süresince çalınmadık kapı gidilmedik mahalle bırakmadık, Ramazan- ı şerifi dolu dolu yaşadık ve hamdolsun bayrama eriştik. Bu mübarek bayram da Düzcespor’un üstün başarısı ile 2. Lige çıkması bizi ayrıca mutlu. Burada özellikle vurgulamam gereken bir şey var; bu başarıda Altını çizerek söylüyorum ki; Faruk Özlü ’nün çok büyük emeği var. O emeği, o gayreti, Düzcespor derdiyle dertlenişi olmasaydı bu başarı belki de sağlanamayacaktı.

Hafife almamalıyız, yerel yönetimin şehir takımına sunduğu desteğin bir başarısıdır bu. Bu vesileyle sayın Bakanımız Faruk Özlü ’ye Düzcespor’a verdiği maddi manevi destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.  İnşallah 2023 yolunda bu gayret, azim ve kararlılığımızla hem Düzce’yi hem Türkiye’yi daha iyi yerlere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Keşir’den 2023 seçimleri öncesi birlik ve beraberlik vurgusu

Son olarak kürsüye çıkan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise 2023 seçimleri öncesinde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Parti Teşkilatları ve parti mensuplarının 2023 seçimleri öncesinde eskisinden daha çok kenetlenmeleri gerektiğini dile getiren Keşir, “Değerli dava arkadaşlarım, hepinizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Harika bir ramazan süreci geçirdik, ev ev, kapı kapı, sokak sokak gezdik, ulaşmadık bir vatandaş bırakmamak için gece gündüz çalıştık. Bu zorlu süreçte sizlerin desteği ve gayreti önemliydi. Bunun için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu güzel bayram gününde sözümü çok uzatıp vaktinizi almak istemiyorum. Bu iki günde sevdiklerimizle birlikte güzelce vakit geçirelim 3. Günden itibaren inşallah tam gaz sahalarda çalışmalara devam edeceğiz” açıklamalarında.