AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal ve parti yöneticileri ile birlikte bugün Akçakoca İlçesine çıkartma yapan Keskin’in ilçedeki ilk durağı Akçakoca Belediyesi oldu. AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu tarafından karşılanan Keskin ve beraberindeki heyet, MHP’li Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı makamında ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Keskin, Başkan Yanmaz’a Cumhur ittifakı ruhuna yakışır bir şekilde hareket ettiği için teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin ardından, İGM Başkanı Çiğdem Günal, AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve partililer ile birlikte, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pazvantı ziyaret ederek, Akçakoca OSB’de gelinen son süreci masaya yatırdı.

İlçedeki esnafları da ziyaret eden Keskin, esnaflarla sohbet etti. Keskin ardından, beraberindeki heyetle birlikte 2019 yılında sel felaketi yaşanan köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.  

Akçakoca'da uyum ve kararlılık olacağını herkes görecek"

Akçakoca ziyareti ile ilgili basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Keskin, “Parti teşkilatı, Belediye Başkanı Yanmaz ile birlikte bir takım ziyaretlerde bulunduk. Bu ziyaretler Kapsamında ATSO Başkanı Mehmet Pazvant ve yönetimini ziyaret ettik. Ondan önce Sel felaketinin olduğu köylere ziyaret ettik. Köylülerin sorun ve taleplerini dinledik.  İlçe ziyaretimizde Belediye başkanı Okan Yanmaz ile bira araya geldik. Beraber esnafları dolaştık. Cumhur ittifakı bizim kırmızı çizgimizdir. Gerek teşkilatımız gerekse belediye olarak Akçakoca için ne yapılması gerekiyorsa beraber karar veriyoruz, bakanlıklardan istiyoruz. Bu zamana kadar iyi bir yol aldık. Yıllardan beri geri kalan işler önümüze gelmeye başladı. Ticaret Odası başkanımızla beraber OSB’yi konuştuk. Yakından takip ediyoruz. İnşallah sonuca varacağız. Hedefimiz 2023. Başkan Okan Yanmaz’da, Akçakoca uyum ve kararlılık olacağını herkes görecek. Hiç kimse sıkıntı yapmasın. Denilen projeler devam ediyor. İl Başkanı tarafından yakından takip ediliyor” diye konuştu.

Çözülmeyen sorunlar var...

İGM Başkanı Çiğdem Günal ise, “3 köyümüzü ziyaret ettik, çözülmeyen sorunlar vardı. Çoğunu yaptık. Yapamadıklarımız da en yakın zamanda bitirmeyi hedefliyoruz” ifadesini kullandı.

HABER: Savaş ARI