“Görevimin başındayım” demesine karşılık istifa etti

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’in, uzun zamandır konuşulan görevinden istifa ettirileceği söylentilerine karşılık geçtiğimiz 1 Aralık tarihinde basının karşısına geçerek, “bir sonraki seçimlere kadar görevimin başındayım” açıklamasının ardından dün, parti binasında yaptığı basın açıklaması ile hem partililerden hem de Düzcelilerden helallik isteyerek, istifasını ilan etti.

Gözler koltuğa kimin oturacağına çevrildi

Keskin’in 4 yıldır sürdürdüğü il başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından ise gözler, iktidar partisinin boşalan il başkanlığı koltuğuna kimin oturacağına çevrildi.

3 isim için sandığa gidilecek

İstifa açıklamasının ardından ise harekete geçildi. Yeni AK Parti İl Başkanı için il ve ilçe teşkilatları tarafından önerilen isimlerden 3 kişi belirlenecek. Belirlenen 3 isim için yarın parti binasında saat 11.30’da sandıklar kurulacak. Genel Merkez’den gelen görevli gözetiminde yapılacak olan temayül yoklamasının ardından sandıktan çıkan isim AK Parti Genel Merkezi’ne götürülecek.

Öte yandan, 31 Martta yapılacak yerel seçimler öncesinde gelen istifa haberinin ardından koltuğa oturacak isim, iktidar partisinin kalesi olan Düzce’de seçimleri kazanabilmesi için büyük önem arz ediyor.

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ