AK Parti Düzce Teşkilatları, saha faaliyetlerine köy ziyaretleriyle devam ediyor.  Düzce Merkez başta olmak üzere, ilçe, belde ve köyler aralıksız olarak ziyaretlerini sürdüren ve vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyen AK Parti İl Teşkilatı gece gündüz demeden Düzcelilerle buluşmak için ziyaretlerini sürdürüyor.

Son olarak AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki parti mensupları Düzce Merkez’e bağlı Doğanlı ve Muncurlu köyleri ile Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy ve Pırpır köylerinde vatandaşlarla buluştu. Teşkilat mensupları kendilerine yoğun ilgi gösteren köylülerin sorun ve taleplerini dinleyerek tek tek not aldı.

‘Gittiğimiz her yerde sorunları görebiliyoruz’

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Keskin, “Bu gün Merkez İlçe köylerinden Doğanlı ve Muncurlu köylerini dolaştık. Arkasından Çilimli Pırpır Köyü’ne gittik. Yaptığımız ziyaretin en sonundan Çilimli Tepeköy’e geldik. Köy ziyaretlerimiz büyük bir ilgi görüyor. Gittiğimiz her yerde sorunları görebiliyoruz. Geçtiğimiz yollardan yolların bozuk olup olmadığını görüyoruz. Teşkilatımızın ve vatandaşlarımızın istediği talepleri daha yakından görme fırsatı buluyoruz. Bir taraftan da yaptığımız projelerinde takibini yapmış oluyoruz. Mesela Pırpır Köyünde büyük bir yatırım var. Su alt yapı projeleri 1 buçuk milyon civarında yatırımı var burada.” dedi.

‘Yolu suyu olmayan köy kalmayacak’

 Düzce’nin köylerindeki yol ve su problemlerinin 3 yıl içinde bertaraf edileceğinin altını çizen keskin, “Özellikle yol ve su projelerini 2024’e kadar bu memlekette bitirmek istiyoruz. Dolayısıyla bu köy ziyaretlerinde yakinen bunları görmüş oluyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyetini ölçmüş oluyoruz. İnşallah Allah Devletimize zeval vermesin. 2022, 2023 ve 2024 yılarında biz Düzce’nin köylerinde yolu olmayan, suyu olmayan köy bırakmayacağız. Köylerinde daha yaşanır hale gelmesi için biz çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.