Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 7 Haziran milletvekilleri seçimlerinde olduğu gibi 1 Kasım öncesinde de birçok ilde tamamlanan yatırımların açılış törenlerine katılacağı yaygın medyada sık sık dillendiriliyor. Erdoğan’ın farklı illerde yapımı tamamlanan yatırımların açılışlarına katılması bekleniyor. Yaşanan gelişmeler Erdoğan’ın Düzce’ye gelip gelmeyeceği sorusunu akıllara getiriyor. Erdoğan’ın 7 Haziran’dan önce Düzce’de tamamlanan bir yatırım bulunmadığı için Düzce’ye gelemediği düşünülürken yeniden açılışlara katılmasının gündeme geldiği şu günlerde Düzcelilerin en çok merak ettikleri noktalardan biri Cumhurbaşkanının Düzce’ye gelip gelmeyeceği oldu.

Yapımları devam eden ve tamamlanma oranı yüzde 85’lerde olduğu belirtilen hastane inşaatı, yüzde 50’sinin tamamlandığı ifade edilen terminal inşaatı ile yaşanan sorunlardan dolayı bir türlü inşaatına son noktanın koyulamadığı kültür merkezi gibi Düzcelilerin açılacağı günü sabırsızlıkla beklediği yatırımlar için Erdoğan’ın 46 gün içerisinde Düzce’ye gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

Ayrıca açılışlara katılacağı konuşulan Erdoğan’ın halka güven ve istikrar ortamının korunmasına yönelik özellikle vurgu yapacağı belirtiliyor.

Haber:Y.SEVER