Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Bahadır Alperen dün partisinin Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a destek için geldiği Düzce’de vatandaş ve esnafla temaslarına bugün de devam etti.

Alperen, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve beraberindeki partililer ile birlikte Düzceliler’den destek isteyen Bıyık şehir merkezindeki turlarına Cedidiye Camii Meydanı ve Eski bolu Caddesi üzerinde devam etti.



“Erdoğan Bıyık, Düzce için bir fırsattır”
Alperen, temasları sırasında Öncü Haber mikrofonlarına da bir değerlendirmede bulundu. Düzce’nin 24 Haziran seçimlerinin ardından bir milletvekili ile temsil edildiğini söyleyen Alperen, şöyle konuştu:

“Bu manada Düzce Halkı 24 Hazirandan bu yana teveccühünü mevcut durumda korumakta. Dünden beri yaptığımız esnaf ziyaretlerinde ve STK ziyaretlerinde muazzam bir teveccühle karşılandık. Milliyetçi Hareket Partisi’ne olan güven artmakta, seçmenler Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vereceğine söz vermekteler. Erdoğan Bıyık, Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayıdır, Düzce için bir fırsattır. Erdoğan Bıyık Bey’in belediye başkanı olmasıyla Düzce üretken belediyeciliği yaşayacaktır. Bu manada Cumhur İttifakı ruhuyla hareket ediyoruz. Rakiplerimizin ne yapıp yapmadığı önemli değil, biz işimize bakıyoruz.”

“Gece gündüz demeden ve Erdoğan Bey’in projelerini anlatacağız”
“1 Nisan sabahı, İnşallah Erdoğan Bey makamına geçtiğinde, Düzce bir bayram yaşayacaktır” diyen Alperen, şöyle devam etti:

“1999’da Düzce il olduğundan beri eksikliklerini biliyoruz. Erdoğan Bey’in projeleri, Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediyecilik anlayışı ile Düzce refaha çıkacak, iyi bir yaşam sürmek için bir fırsat yakalayacaktır. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz inandık. Bütün il ve ilçe teşkilatlarımıza ziyaretler yapacağız ve seçim çalışmalarında bulunacağız. 58 günlük bir süre kaldı. Bu süreç içerisinde gece gündüz demeden Milliyetçi Hareket Partisi’ni, üretken belediyeciliği ve Erdoğan Bey’in projelerini anlatacağız. Bununla birlikte Sayın Genel Başkan’ımız Dr. Devlet Bahçeli Bey’in Düzce’den çok büyük beklentileri var. Bunu karşılamaya çalışacağız. Emirlerini ve selamlarını aldık, Düzce Halkına iletiyoruz. Çok güzel geri dönüşler var. Farklı partilere oy vermiş insanların destekleri var. Bu destekler, 1 Nisan’da sayın başkan koltuğuna oturduğu zaman resmiyete kavuşacak.”



“Kuvvetimizden, gücümüzden korkan bazı cenahlar farklı entrikalar peşine girdi”
Cumhur ittifakı ruhu ile hareket ettiklerine dikkat çeken Alperen, şunları söyledi:

“Bir takım medya kuruluşları ve sosyal medya mercilerinde, son dönemde Erdoğan Bey’in çekileceği konuşulmaktaymış. Bunu çıkartanlar art niyetlidir. Bunlar, Cumhur İttifakını zedeleyici açıklamalardır. Eğer bu havadisler belli bir kesimden geliyorsa, bunlar kaybetmenin sinyalidir. Gücümüz 24 Hazirandan il başkanımız da, ocak başkanımız da, Sayın Milletvekilimiz Ümit Bey de, 24 Hazirandan beri bellidir. Belediyeye en büyük namzet biziz. Erdoğan Bey’dir. Bunun da aksini düşünmek ve o şekilde hareket etmek abest-i iştigaldir. Kuvvetimizden, gücümüzden korkan bazı cenahlar farklı entrikalar peşine girmiştir. Bu entrikaları biz boşa çıkartacağız. Düzce Halkı’nın teveccühünü kazanan Erdoğan Bıyık da 1 Nisan Günü belediye başkanlığı koltuğuna oturacaktır.”

“Sorunları birebir yaşayan bir arkadaşımız ve kardeşimiz”
Erdoğan Bıyık’ın halkın içinden birisi olduğuna dikkat çeken MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Bıyık’ın sorunları birebir yaşadığını belirterek şunları söyledi:

“Seçimlere 57 gün gibi bir süre kaldı. Başkanımız çalışmalarını sürdürüyor. Biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Kendisinin çok güzel projeleri var ve halkla devamlı kucaklaşıyor. Zaten kendisi de halkın içinden birisi. Bir esnaf olarak Düzce’nin sorunlarını en iyi bilen, Düzce’nin sorunlarını birebir yaşayan bir arkadaşımız ve kardeşimiz. Düzceliler de artık kendilerini bilen ve birlikte bu sorunları yaşayan birini tercih edeceklerdir. İnşallah takdir edecekler, başkanımız da 1 Nisan itibari ile görevine başlayacaktır.”

“Bahçeli, bizlere ‘Düzce’yi kazanın gelin’ dedi”
MKYK Üyesi Alperen’in, Bahçeli’nin selamı ile kendilerine katıldığını ifade eden MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Milletvekili Yılmaz ve teşkilat başkanları ile sahada çalıştıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Verdikleri bu güçten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu güçle 31 Mart akşamına kadar çalışıp seçimleri kazanacağız. Sayın vekilim de ifade etti, Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyemiz de ifade etti. Biz gerçekten halkımızla güçlüyüz. Her gün, her saat çalışıyoruz. Bazı dedikodulara aldırış etmeyin. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, bizlere ‘Düzce’yi kazanın gelin’ dedi.”



MHP heyetinden Öncü’ye ziyaret
MHP heyeti daha sonra rotasını Öncü Medya’nın Cedidiye Mahallesi’ndeki yayın binasına çevirdi. Alperen, Yılmaz, Bıyık ve beraberindeki partililer Öncü Medya Genel Müdürü Murat Yavuz ile bir araya geldi. Öncü Medya Personeli ile tek tek tokalaşan partililer daha sonra soluğu aldığı haber merkezimizde Yavuz ile sohbet etti.





Heyet daha sonra Kaynaşlı’da gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısına gitmek üzere yola çıktı.
 
Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ