İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, istifalarla boşalan koltuklara yapılacak atamaları gündemine aldı.

“Atamaları dikkatle takip edeceğiz”

Düzce’de geçtiğimiz hafta yaşanan istifalardan sonra, boşalan koltuklara yapılacak olası atamalarla ilgili AK Parti yönetimine sorular soran Er, “Düzce siyaset gündemi son günlerde yerel bazda istifalar, görevden almalar ve yeni atamalar ile meşgul olmaktadır. İYİ Parti Düzce Teşkilatları olarak dikkatle takip ettiğimiz bu süreçte konuları her zamanki gibi hiç kişiselleştirmeden insanın değil sistemin mühim olduğunu, doğru çalışma yöntem ve yapısının tesis edilmesinin zaruri hale geldiğini yerel idarecilere tekraren hatırlatmak isteriz” dedi.

“Birkaç yerden maaş alan idareciler mi atanacak?”

Üniversiteyi bitirmiş gençlerin iş bulma sıkıntısı yaşadığı Düzce’de, en önemli özelliği parti mensubu olmak olanların koltuklara oturtulmasının doğru olmadığını belirten Er, “Yeni yapılacak görevlendirmeler kurumların ve karar vericilerin kendi tercihi olmak ile beraber bizim Düzceliler olarak bilmek istediğimiz husus, yeni yapılacak olan görevlendirmelerde görev alacak olan şahısların birkaç kurumdan maaş alıp almayacağı, üniversiteyi bitirmiş gençlerimiz iş bulma sıkıntısı yaşarken en önemli özelliği parti mensubu olmak olan insanların yeniden görevlendirilip görevlendirilmeyeceği, son olarak da yeni görev alacak olan insanların şirket mensubundan ziyade parti mensubu gibi çalışıp atandıkları kurumlara hiçbir katkı sağlamadan hatta bazen görev yerlerine gelmeden dahi maaş alıp almayacaklarıdır. Bu hususları dikkate alınarak yapılacak atamalar Düzce kamu vicdanında karşılığını bulacaktır. Aksi tavır ve davranışlara ise ekonomik krizle boğuşan çocuklara iş bulamayan Düzcelilerin tahammülü kalmamıştır. Lütfen yeni yapacağınız atama ve görevlendirmelerde bu hassasiyetleri gösteriniz ki, biz de size yakın gelecekte bu tip sorular sormak zorunda kalmayalım” ifadelerini kullandı.

ama ve görevlendirmelerde bu hassasiyetleri gösteriniz ki, biz de size yakın gelecekte bu tip sorular sormak zorunda kalmayalım” ifadelerini kullandı.