Seçim gezileri kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam eden AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü belki de en renkli karşılamayı Aziziye Mahallesi'nde yaşadı.



Aziziyeli vatandaşlar Başkan Adayı Özlü'yi tulum çalarak karşıladı. Vatandaşlarla sohbet eden Özlü, mahallede yaşanan sorunları ve mahalle sakinlerinin taleplerini tek tek dinleyerek not aldı.

Burada vatandaşlara seslenen AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, tüm mahallelerin sorunlarını çözme söz verdi.



“Bu seçimlerde siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakalım”

Herkesin siyasi görüşleri olduğunu ancak seçimlerde bunun bir kenara bırakılmasını isteyen Başkan Adayı Özlü, şöyle konuştu:
“Hepimiz bir yerden geliyoruz. 2002’den önce AK Parti yoktu. AK Parti 2002’de kuruldu. Öncesi var, sonrası var. Biz farklı siyasal görüşlere sahip olabiliriz. AK Partili, CHP’li, MHP’li, Ülkücü olabiliriz. Ama sevgili kardeşlerim, sizlerden rica ediyorum. Bu seçimlerde siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakalım. Düzce için yapamadıklarımızı hep beraber yapalım. El birliği ile yapalım.”



“Odak noktamız 56 mahalle olacak”

Daha önce bakanlık, milletvekilliği ve müsteşarlık yaptığını anımsatarak konuşmasını sürdüren Özlü, şunları kaydetti:
“Önceki görevlerim, Türkiye ölçeğinde görevlerdi. Türkiye sanayisi, kalkınması yönünde görevlerdi. Sayın Cumhurbaşkanımız, artık beni Düzce için görevlendirdi. Benim görevim, Düzce’nin problemlerini ve sorunlarını çözmek, Düzce’ye hizmet etmektir. Biliyorsunuz 56 mahallemiz var. Önceliğimiz ve odak noktamız bu 56 mahalle olacak. Bu mahallelerin sıkıntılarını çözeceğiz. Her bir mahallenin problemlerini ayrı ayrı ele alıyoruz. Koçyazı Mahallesi ile Aziziye’nin veya Kalıcı Konutlar Bölgesi’nin sorunları aynı değildir. Farklılık arz eden sorunlara, farklı çözümler getireceğiz.”



“Farklılıkların birlikte yaşatıldığı bir mahalle”

Daha önce de ziyaret ettiğini belirttiği Aziziye Mahallesi'nin farklı bir özelliği olduğunu söyleyen Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, şu ifadeleri kullandı:
“Bu mahalle Düzce’nin, farklılık arz eden bir mahallesi, Düzce’nin 2. büyük mahallesi. En kalabalık mahalle Metek, Koçyazı Mahallesi, ikincisi burası. Buranın özelliği farklı demokratik yapılardan gelen arkadaşlarımız, birlikte yaşıyorlar. Farklılıkların birlikte yaşatıldığı bir mahalle. Bu neticede, Aziziye Mahallesi gelecekte, belediye başkanlığı dönemimizde ve seçim öncesinde önem vereceğimiz bir mahallemiz.” 

Eski hastane binasının akıbeti hakkında da bilgiler veren Özlü, alanın büyük bir park olarak değerlendirilebileceğini söyledi.

Haber: C. ÜSTÜNER

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ