Muhsin Yazıcıoğlu ve dava arkadaşları tarafından kurulan Büyük Birlik Partisi’nin bugün 22. Kuruluş yıl dönümü. Çilimli İlçe Başkanı Haşim Saray hem vefat eden Genel Başkanları Muhsin Yazıcıoğlu hem de Büyük Birlik Partisi’nin 22.yıl dönümüyle ilgili yazılı açıklama yaptı.
Saray yazılı mesajında şunları ifade etti. “Geçmişi şaibesiz, alnı açık Türkiye sevdalılarının kurduğu, şan ve şeref dolu bir geçmişe sahip, derin tarihin, derin milletin çelikleşmiş iradesi Büyük Birlik Partisi 22 yıldır doğru çizgisinden sapmayan bir anlayışla Türk siyasi hayatının yüz akı olmaya devam etmektedir.”


Saray ayrıca partide görev yapanlarla ilgili olarak şöyle devam etti. “Partimizin kuruluşundan bugüne çocuklarının nafakalarından arttırarak siyaset yapanlara selam olsun. Siyasetlerini sürdürenlere, hizmetlerini devam edenlere Allah güç kuvvet versin.
Hareketimizin içerisinde hizmet etmiş rahmeti rahmana kavuşmuş büyüklerimizi, başta Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere minnetle ve şükranla anıyorum. Mekânları cennet olsun.”

Bilindiği üzere merhum Kurucu Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun 25 Mart 2009 tarihinde, Kahramanmaraş mitinginden Yozgat-Yerköy mitingine hareket etmek üzere içinde bulunduğu helikopter bilinmeyen bir nedenden düşmüş, kazadan 48 saat sonra helikopterin enkazı ve Muhsin Yazıcıoğlu dâhil 6 kişinin naaşına arama ekipleri tarafından Keş Dağı Kuru Dere Kanlıçukur ulaşılmıştı.
Partinin Genel Başkanlığını 3 Temmuz 2011 Pazar günü yapılan kongre ile göreve getirilen Mustafa Destici yapıyor.

 

Haber:Y.SEVER