İYİ Parti Düzce Teşkilatının Boğaziçi Belde Belediyesine bağlı Şekerpınar Mahallesine talep edilen parke kilit taşı teslimatını gerçekleştirdi. 

Merkez ilçe başkanı Av. Hakan Deniz ve İl Başkan Yardımcısı Talib Çabukoğlu’nun yer aldığı teslimatta Konu ile alakalı açıklama yapan Merkez İlçe Başkanı Av.Hakan Deniz “Boğaziçi Belediyesi tarafından tarafımıza iletilen ihtiyaçlar ve eksiklikleri giderme adına hızlıca hareket ettik. İlk olarak Şekerpınar Mahallesinde başladığımız bu desteğe teşkilatlar olarak tüm Düzce köy ve mahallelerinde yapmaya adım adım devam edeceğiz. Bizim muhalefet anlayışımız sadece eleştirmek değil hizmet üretmek ve kente katkı vermektir” dedi.

Ercan’dan İYİ Partiye yalanlama geldi…

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, Boğaziçi Belediyesi’nin İYİ Parti’den parke taşı talebinin olmadığının altını çizdi. Bu durumun siyasi şov ve algı operasyonu olduğunu dile getiren Ercan, “Bazı basın organlarında yer alan ve beldemize bağlı Şekerpınar Mahallesi muhtarı Yusuf Ali Yılmaz’a İYİ Parti mensuplarınca kilit parke taşı teslim edildiği konusuyla ilgili haberler üzerine açıklama yapılması gerekli görülmüştür. Belediyemizin İYİ Parti’den böyle bir talebi olmamıştır. Bilgimiz ve talebimiz olmadan yapılan bu işlemler, mahalle muhtarımızın iyi niyeti sonucu gerçekleşmiş, ancak siyasi bir propagandaya dönüştürülmüştür. İYİ Parti mensuplarınca siyasi şov amaçlı yapılan bu algı operasyonu haftanın yalanlarına örnek teşkil etmektedir” dedi.

HABER: Savaş ARI