31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Düzceliler ile bir araya geldiği ziyaretlerindeki davranışları ile takdir topluyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Burhaniye ve Şerefiye Mahallelerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, samimi görüntüler vermeye devam ediyor.



Bıyık önce Burhaniye Mahallesinde bir ara sokakta inşaatı süren bir bina için harç karan işçiye yardım etti. Bıyık bir de inşaat ustasına dönüp “Sana yardıma geldim. Var mı başka yapılacak iş?” diye sordu. İnşaat ustası ise Bıyık’a yardımlarından dolayı teşekkür ederken, seçimlerde de destek sözü verdi.

Daha sonra girdiği kuaför dükkanında tıraş olan bir müşterinin tıraş köpüğünü kendi elleriyle süren Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın bu tutumu takdirle karşılandı.



Seçim çalışmalarında enerjisi ile dikkat çeken Bıyık, voleybol oynamaktan da geri kalmadı. Kaldırımda iki kızın voleybol oynadığını gören Başkan Adayı Bıyık, “Bana da top atın diyerek” voleybol oynamaya başladı. Bir süre kızlarla voleybol oynayan Bıyık daha sonra esnaf ziyaretine devam etti.

Ziyaretleri sırasında Bıyık, Şerefiye Mahallesinde bulunan bir inşaatta çalışan işçilerin öğle yemeğini yediklerini görünce kayıtsız kalmadı. Bu kez işçilere, “Öğle yemeği yemeğe geldim” diyen Bıyık, sofralarına misafir oldu.

Daha önceki seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü ziyaretlerinde araba iterken, motosiklete binerken, seyyar ayakkabı boyacısına yardım edip koşarken görüntülenen MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın samimi ve içten hareketleri Düzce kamuoyu tarafından takdirle karşılanıyor.

Haber: Ö.YILMAZ

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ