İşadamı Ömer Küçük ile yerel seçimlere girecek olan Milliyetçi Hareket Partisi'nde seçimlerle ilgili çalışmalar devam ediyor. Yerel seçimleri değerlendiren MHP İl Başkanı Kenan Ilgaz, Ömer Küçük'ün aralık ayından beri partinin gündeminde olduğunu söyleyerek Küçük'ün isminin açıklanması için uygun ortamların oluşmasını beklediklerini söyledi. Ilgaz, “Ömer Bey ile seçimlere girmeye karar verdik. Doğru bir karar verdiğimize de inanıyorum. Artık bu kesinleşti. Bizim Marttaki yerel seçimlerdeki adayımız Ömer Küçük'tür.” şeklinde konuştu.

“Onu adayımız daha iyi bilir.”

Ömer Küçük'ün Düzce Belediye Başkanı olması halinde mevcut borçlarla birlikte ne gibi çalışmalar yapmayı düşündüklerini de açıklayan Ilgaz, “Tabi Belediye'nin 85 trilyona yakın bir borcu var. Bundan önceki seçimlerde Ak Parti'den bir ismin gelmesiyle birlikte Düzce'ye daha fazla yardım gelecek, Düzce rahatlayacak diyenler gördüler ki Belediye daha kötü duruma düşmüştür. Düzce'de yapmayı düşündüğümüz çok projelerimiz var ama bunu adayımız Ömer Küçük'ün anlatması daha iyi olur. Bilinmesi gereken Düzce için gerçekten önemli çalışmalara imza atacağımızdır.” ifadelerine yer verdi.

“Biz bu seçimleri kazanırız.”

Yerel seçimlerin nasıl bir ortamda geçeceğini de değerlendiren Ilgaz, “Yerel seçimlerin Ak Parti ile MHP arasında geçeceğini düşünüyorum. Ama biz bu seçimleri kazanırız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

“Genel Başkanımızın gelmesi her şeyi ortaya koyuyor.”

Çarşamba günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Düzce'ye gelmesinin partinin Düzce'ye önem verdiğini gösterdiğini de söyleyen Kenan Ilgaz, “Çarşamba günü Genel Başkanımız Düzce'ye gelerek hem adayımızı açıklayacak hem de önemli açıklamalarda bulunacak. Bütün halkımızı en azından Genel Başkanımızı dinlemeye davet ediyoruz. Zaten Başkanımızın Düzce'ye gelmesi Düzce'ye önem verdiğini gösteriyor.” ifadelerini kullandı.