AK Parti'nin Düzce'deki önemli isimlerinden olan ve her yaptığı açıklama, gündemde öne çıkan eski Milletvekili ve İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, bu akşam Öncü ekranlarına konuk oluyor.

Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal'ın hazırlayıp sunduğu salı akşamları izleyici ile buluşan 'Seçim Gündemi' programına katılacak olan Kaşıkoğlu, yine açık sözlülükle tüm merak edilenlere yanıt verecek.

Geçmişte partisinden bazı isimleri kameralar önünde eleştirmekten çekinmeyen, görevde olduğu dönemde tabanın sesine kulak vererek hareket ettiği bilinen, teşkilatta uyum ve diyaloğu ön planda tutmasıyla tanınan ancak kimi zaman çok sert eleştirilere de maruz kalan Kaşıkoğlu, bu akşam hem yaklaşan yerel seçimler hem de aktif siyasete dönüp dönmeyeceği konularında açıklamalarda bulunacak.

İki dönem vekillik ve 1 dönem de il başkanlığı tecrübesiyle partideki yenilenme süreci, eski Bakan Dr. Faruk Özlü'nün adaylığı ve Düzce'deki ihtiyaçlar konularında da değerlendirmelerde bulunacak olan Kaşıkoğlu ayrıca deneyimli program yapımcısı Sadullah Ünsal'ın daha önce sorulmayan sorularına da yanıt verecek.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ