Akçakoca'da geçtiğimiz Mart ayında yapılan yerel seçimlerde seçimi kaybeden Ak Partili Nazmi Çiloğlu, seçimi nasıl kaybettiklerini, partisinin bayramlaşma töreninde anlattı.
Genel Merkezin Kamuoyu yoklaması yaptırdığını ve halkın memnuniyetinin yüzde 70 oranında çıktığını belirten Çiloğlu, küçük bir ilçede, 25 bin nüfuslu bir ilçede 24 Milyon TL yatırım yapan kimseye borcu olmayan, kasasında nakit para bırakan ve 3-4 milyon TL hemen paraya çevrilebilecek gayrimenkulu bulunan bir belediye'nin nasıl kaybedileceği'nin üniversitelerde ders olarak okutulması gerektiğini söyledi. Yemedik, Kimseye de yedirmedik diyen Çiloğlu, Bir partinin başarısızlığa uğramasının en büyük nedeni iç sorunlardır. Biz bu iç sorunları Akçakoca'da yaşadık ve parti içindeki bölünmeler başarı ile yürüttüğümüz Belediye'yi kaybetmemize neden oldu dedi.
Gerçek Particiliğin her ne olursa olsun mensubu bulunduğu partiye kayıtsız şartsız destek olmasından geçtiğini belirten Çiloğlu, benim en çok üzüntüm benimle birlikte geceli gündüzlü çalışanların seçim sonundaki göz yaşları oldu dedi.