29 Mart seçimleri öncesinde adaylar gezilerine ara vermeden devam ediyor. Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Selahattin Aydın da gezilerine bugün Belediye İş Sendikası'nı ziyaret ederek devam etti. Çok sayıda sendika üyesinin de yer aldığı ziyaret sırasında Belediye'nin 3 aydır paralarını alamadığı söylenen işçilerde konuşuldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aydın, “Bu davranışı bizde kabul etmiyoruz. Hak eden, anlının teriyle çalışan işçilerinin paralarını yatırmak gerekiyor. O insanlarda aile geçindiriyor ve haklı olan paralarını istiyor. İş yapmayan işçilere paralarını vermemek doğaldır ama bu işçilerin paralarını bir an önce alması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

“Düzce Belediyesi kapalı bir kutu.”

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i de eleştiren Aydın, Belediye'nin içinde bulunduğu durum hakkında hiçbir bilgileri olmadığını söyleyerek, “ Şu an Düzce Belediyesi'nin içinde bulunduğu durum hakkında hiçbir bilgimiz bulunmuyor. Bu konuda Başkan'ın başta bizler olmak üzere kamuoyunu aydınlatması gerekiyor. Kendisi talihsiz açıklamalarda da bulunarak yeni Başkanı çok zor işlerin beklediğini söylemiştir. Kendisinin yıldırma politikasını bırakıp Düzce Belediyesi hakkında açıklama yapması daha iyi olur.” ifadelerini kullandı.

Aydın'ın mahalle gezileri de devam ediyor.

Mahalle gezilerine de ara vermeden devam eden SP Düzce Belediye Başkan adayı Selahattin Aydın, dün akşam da Dedeler, Akpınar ve Soğancı Mahallesi'nde vatandaşlarla biraraya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Aydın, sorunların çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek yapacağı çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.