Koronavirüs salgını sürecinde esnafın sıkıntılarına kulak vermek amacıyla sektör sektör ziyaretler gerçekleştiren DEVA Partisi Düzce İl Teşkilatı, basın kuruluşlarını unutmadı.

Öncü Medya Grubu’nu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden İl Başkanı Murat Caymaz, Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Canan Üstüner ve Öncü Medya Reklam Müdürü Cahit Üstüner tarafından ağırlandı.

1 yıldır hayatın her alanını etkileyen pandeminin ekonomi üzerindeki olumsuz yansımasına parmak basan DEVA heyeti, özellikle küçük esnaf açısından yaraların sarılmasının zaman alacağına işaret etti.

“Düzceli esnafın boynu bükük kaldı”

Kendisi de esnaf olan DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz, iktidarın son açıkladığı destek paketinden Düzce’de bir elin parmağını geçmeyecek kadar esnafın yararlanabildiğine dikkat çekerek, “3 bin ve 5 bin lira olarak sektör bazlı açıklanan destek için çok ağır şartlar aranması nedeniyle Düzceli esnafın boynu bükük kaldı. Kiralar, vergiler, SGK ödemeleri yüzünden ayakta kalma mücadelesi veren esnaflar gelecek günlere karamsar bakıyor. İktidarın ekonomideki hamleleri ne yazık ki beklentiyi karşılamadı.” dedi.

Sohbette Düzce basınının salgınla artan sıkıntıları da konuşuldu. Caymaz, sağlığı tehdit eden salgına rağmen tıpkı sağlık çalışanları ve güvenlik güçleri gibi 7/24 görev başında olan medya mensuplarına teşekkür etti.

Ziyaret Düzce’nin gelişimine dair beklentiler ve parti çalışmalarının aktarılması ile sona erdi.