Cumhuriyet Halk Partisi Kaynaşlı İlçe Başkanı Mehmet Çakal, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında ilçedeki sorunları kamuoyuyla paylaştı.  Çakal, Ak Parti İlçe Başkanı ve ilçedeki bazı muhtarların Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca’yı  ilçeden göndermek için imza kampanyası başlattıkları iddia etti. Çakal, kaymakamın  çalışkan ve halk tarafından sevilen bir kişi olduğunu söyleyerek bu kampanyanın yanlış olduğunu savundu.

“Siyasetçi-yönetici kavgaları Kaynaşlı’ya çok şey kaybettirmiştir”

Çakal, “ Kaynaşlı’da kalınmanın önünde olan sanayileşme gerçekleşemediğinden bölgemizin turizm alanına ağırlık verilmesi gerçeği ortaya çıkmıştır. Bu alanda ilçemize kazandırdıkları motor sporları merkezi, eğitim, yarış pisti, kış sporları tesis alanı, spor kulüplerinin konaklama tesisleri ve halen yayla turizmin geliştirilmesi projeleri verdiği önem anlayışıyla  moral ve motivasyonu sırf birilerinin kendi egolarıyla siyasi veya ekonomik çıkarlarını düşünerek bozmaya hakkı yok. Kaymakamlık ve belediye başkanlığının uyum içinde çalıştığı gözlemlenmektedir. Mevcut iktidar partisi ilçe başkanı ve yöneticilerinin de bu uyuma ayak uydurup güç vermesini gerekmektedir. Geçmişte yaşanan siyasetçi yönetici kavgaları Kaynaşlı’ya çok şey kaybettirmiştir. Aynı kısır döngü ile hareket edip Kaynaşlı’ya hiç kimsenin hakkı yoktur. CHP ilçe başkanı olarak ve yönetim kurulumla sanayi bakanımızın ilçemize önem vermesini isterken, AKP ilçe teşkilatının farklı anlayış ve hareket etmemelidir.“ dedi.

“Kaynaşlı’nın büyük projelere ihtiyacı var”

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar’ın  göreve geldiğinden bu yana yol genişletme, prefabrik yapıların kaldırılması, cadde-giriş çıkışlarının düzeltilmesi ve su sorununa dair yaptığı çalışmaları olumlu değerlendiren Çakal, Kaynaşlı’nın bundan sonraki dönemde büyük projelere ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Çakal, “ TOKİ konutlarının başlatılması, kapalı pazaryeri, 4 yıllık lisans programlarının açılması, terminal, kültür merkezi gibi projelerin hayata geçirilmesi gerekmektedir. Bu gibi projeleriniz var mıdır? Varsa ne aşamada olduğunu bildirmenizi isteriz CHP Kaynaşlı İlçe Başkanlığı olarak ilçemizin geleceği adına her türlü sorumluluğu almaya ve desteğe hazırız.”diye konuştu.


HABER;S.KAŞKIR