DYP Ankara Eski İl Başkanı, DYP Eski Milletvekili ve şu anki Akçakoca'nın Ak Parti'li Belediye Başkanı Nazmi Çiloğlu'nun yeniden aday adayı olduğunu açıklandı.

Çiloğlu adaylığını bir basın toplantısı ile duyurdu. Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanlığı'nda yapılan basın toplantısına Başkan Çiloğlu, İlçe Başkanı Recep Topaloğlu parti yöneticileri ve az sayıda partili katıldı.

Çiloğlu konuşmasına, '' Evet burada yeniden aday adayı olmamla ilgili bulunmaktayız'' diyerek başladı.

1985 yılında siyasete girdiğini ifade eden Çiloğlu, ''Kamuda ve özel sektörde birçok alanda çalıştıktan sonra, 1985 yılında siyasete, takdiri İlahi şekilde girdim. Ankara il başkanlığı ve Bolu Belediye başkanlığının ardında yine takdiri İlahi ile Akçakoca belediye başkanı oldum. bu geride kalan 5 yılda tüm bilgi ve birikimimi Akçakoca için sarf ettim. Yaklaşık 25 trilyon yatırım yaptık Akçakoca'ya. Bunu halk ile yaptık. Her yatırımda Akçakoca halkının emeği var'' diye konuştu.

Kendisinin her fırsatta aday olmayacağını daha önceki açıklamalarında dile getirdiğini söyleyen Çiloğlu, '' Bir hafta önceye kadar aday olmayacağımı her yerde söyledim. Ama halkın baskılarına daha fazla dayanamayarak adaylığımı açıklıyorum. Yolda her köşe başında önümü kesip aday olmamı istediler. Halk ne derse biz onu yaparız'' ifadelerini kullandı.